Besked om Segerströms framtid?

Enligt vad Radio Väst erfar kommer de anställda på Segerström Automotive i Bengtsfors att få någon form av information av ägaren Sanmina imorgon. Förmodligen om framtiden för fabriken.
Radio Väst erfar att Sanminas ledning kommer till Bengtsfors redan imorgon, på måndag, för att informera först företagsledningen där, sedan facken och på eftermiddagen också de anställda. Vad den informationen kommer att innehålla vet vi däremot inte. Bara att det blir någon form av information. Kanske är det att det finns en ny köpare? Kanske att det blir en nedläggning också av resten av Segerströms i Bengtsfors? Kanske flytt av produktionen mot Volvo Lastvagnar också, det som nu finns kvar med ett hundratal arbetstillfällen? Det är VD Lars Eriksson och personalchefen Anneli Gardelius på Sanmina som väntas komma till Bengtsfors på måndagen. - Överhuvudtaget har Sanmina skött informationen uselt, säger ombudsman Kjell Hultgren på Metall till Radio Väst. Han ska återuppta förhandlingar om brott mot MBL med företaget på tisdag.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".