Kvinna försvunnen i Uddevalla

Polis och militär letar sedan onsdagskvällen efter en 85-årig kvinna som saknas utanför Uddevalla. Kvinnan bor ensam i ett ensligt beläget hus i Ugglehult, strax söder om Uddevalla. Enligt polisen sågs hon senast på tisdagseftermiddagen och larmet om att hon saknas kom vid 16-tiden på onsdagen.
Under natten har helikopter spanat över området försedd med värmekamera och ett stort antal polishundar från Uddevalla, Trollhättan, Borås och Göteborg har spanat i området runt bostaden. Militärer på motorcyklar har också sökt igenom området i natt. Men utan resultat. Sökandet fortsätter under torsdagen. På morgonen har fler militärer anslutit och spaningarna kommer att koncentreras i området kring bostade. Det finns ingen misstanke om brott i samband med försvinnandet. De som kan tänkas ha sett kvinnan uppmanas höra av sig till Uddevalla polisen 0522 64 60 00
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".