Väst kom billigt undan stormen

Vårt område kom relativt lindrigt undan stormen som drog in går. De flesta som drabbades av strömavbrott fick elen tillbaka ganska fort.

Vid 6-tiden saknade fortfarande cirka 140 hushåll i Bengtsfors, Dals Ed, Åmål och Munkedal ström men många av dem fick tillbaka elen under tidig morgon .

Blötsnön orsakade en del avåkningar på olika håll och en krock inträffade vid midnatt på E6an söder om Ljungskile mellan en minibuss och en lastbil men inga allvarligare personskador har rapporterats.

Vid 6-tiden i morse saknade fortfarande cirka 140 hushåll i Bengtsfors, Dals Ed, Åmål och Munkedal ström men många av dem fick tillbaka elen under tidig morgon . Blötsnön orsakade en del avåkningar på olika håll och en krock inträffade vid midnatt på E6an söder om Ljungskile mellan en minibuss och en lastbil men inga allvarligare personskador har rapporterats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".