Troligen grannbråk bakom mord

Bråk mellan grannar i samma trappuppgång ligger troligen bakom de båda morden på Lantmannavägen i Trollhätteområdet Kronogården igår kväll. Den mördade 22-åriga kvinnan bodde i samma trappuppgång som den man i 40-årsåldern som sitter anhållen misstänkt för dåden. Den mördade 20-årige mannen var från Tjörn och var studiekamrat med kvinnan. I eftermiddag hålls häktingsförhandlingar mot den misstänkte mannen.
En man knivskars till döds och en 22-årig kvinna skadades svårt i stadsdelen Kronogården i Trollhättan igår kväll. Enligt de första uppgifterna på söndagskvällen attackerades de två av en man. Det skedde på Lantmannavägen i Kronogården. Flera vittnen lär ha sett vad som skett och många ringde polisen som fick larmet 20.21 på kvällen. - Vi fick det först beskrivet som ett bråk men när vi kom dit låg det två personer på marken, det säger vakthavande befäl i Uddevalla Christer Jansson. Enligt Lars Grundberg, inre befäl i Trollhättan, kan det vara något gammalt groll grannar emellan. Även kvinnan dog senare under kvällen på sjukhuset, och en man i 40-årsåldern är anhållen., misstänkt för inblandning i morden.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".