Fotboll

Nilsson och Patriksson får nya klubbadresser?

Ljungskile gör ett allvarligt försök att värva målsprutan Johan Patriksson genom att erbjuda honom ett kontrakt. Samtidigt nobbar FC Trollhättans Rikard Nilsson forsatt provspel i norska Lyn för att istället invänta ett kontraktsförslag från klubben.

Nu ser det ut som om FC Trollhättan definitivt förlorar en av lagets bästa spelare från föregående säsong, Rikard Nilsson. Han väntar nu på ett kontraktsförslag från Tippeliga-klubben Lyn, där han nyligen varit på provspel. 
Nilsson tackade under söndagen nej till fortsatt testspel med Osloklubben men hoppas att det ska lösa sig ändå.
- Chanserna är väldigt bra och jag hoppas att något blir klart i dagarna, säger han till Sveriges Radio Väst.
Under söndagen kom Ljungskile med ett kontraktsförslag till anfallaren Johan Patriksson som varit med och tränat med klubben under en tid. Men Patriksson är fåordig när det gäller framtiden.
- Det får ta den tid det tar. Det kan gå fort och det kan ta några veckor till att bestämma sig, säger Johan Patriksson som även har flera andra erbjudanden att fundera över.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".