Sport

Tre nya spelare till LSK

Ikväll presenterar Ljungskile SK tre nya spelare dagen före det att transferfönstret stänger. Sveriges Radio Väst kan redan nu avslöja att en av dem är engelsmannen Samuel Oji som tidigare spelat i Birgmingham och Arsenal.

Förutom engelsmannen Samuel Oji rör det sig också om en brasiliansk och en amerikansk spelare. Enligt uppgifter är det spelare för försvaret och mittfältet.

Försvararen Samuel Oji som är 24 år gammal har varit ungdomsproffs i Arsenal. Från 2004 till 2008 har han tillhört Birmingham men varit utlånad till mindre engelska klubbar. I somras skrev Oji på för League One klubben Hereford United men en knäskada gjorde att han aldrig tog en plats i laget. I februari släpptes han fri från sitt kontrakt och den senaste tiden har han provspelat för LSK. En provspelning som alltså ledde fram till ett kontrakt.

Officiellt offentliggörs de tre nya spelarna vid en presskonferens på måndag kväll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".