sport

Mellerud såg rött i premiären

Det blev en tung premiärförlust för Melleruds IF. Målvakten Andreas ”Finspång” Johansson skallade en motståndare, fick rött kort och på den efterföljande straffen fastställde Annelund slutresultatet till 4-1.

Melleruds IF fick annars en bra start i premiärmatchen i division 2 mellersta Götaland borta mot Annelund. 1-0 kom i den 29:e minuten genom Argjend Mollapolci men tyvärr höll ledningen bara i två minuter. Annelund kvitterade på en hörna som gick direkt i mål.

1-1 i halvtid och tränare Peter Jonasson tyckte det såg bra ut och vädrade seger. Men så fick MIF en mardrömsstart på den andra halvleken.

Efter bara ett par minuter fick Erik Erwing en smäll i ansiktet och blev liggande. Domaren blåste inte av spelet och på den efterföljande kontringen gjorde Annelund 2-1.

Mellerud började då tappa humöret, släppte in 3-1 och det hela fick sin kulmen i den 70:e minuten då målvakten Andreas ”Finspång” Johansson skallade en motståndare. Johansson fick rött kort och på straffen satte Annelund 4-1.

Jesper Larsson
jesper.larsson@sr.se
0522-67 00 00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".