LYSEKIL

Inga seglingar ännu i Lysekil

Arrangörerna av Lysekil Womens match har problem med det dåliga vädret. Just nu ser det ut som om dagens seglingar får ställas in. I så fall blir det semifinal direkt.

Igår fick tävlingarna avbrytas på grund av det dåliga vädret men kunde ändå återupptas senare. Idag har det dock varit för blåsigt igen och på hela förmiddagen har det inte genomförts några kvartsfinalseglingar.

Nu finns det en risk för att kvartsfinalerna i seglings-VM för damer stryks helt och hållet. Arrangörerna ska hålla ett nytt möte klockan 14:00 enligt Josefin Ås som är pressansvarig för Lysekil Womens match och skulle det visa sig att det inte går att genomföra några seglingar på hela dagen blir det semifinaler direkt imorgon.

Det betyder att de fyra bästa från grundomgången går vidare direkt. Det rör sig i så fall om Claire Leroy, Anna Kjellberg, Marie Björling och Nicole Souter.

Text: Stefan Elofsson
Epost:
stefan.elofsson@sr.se
Telefon: 0522-67 00 00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista