Förlust för Ljungskile som missade många målchanser

Ljungskile förlorade hemma mot Syrianska med 0-2. LSK lyckades inte göra mål trots många riktigt bra målchanser. Det var en intensiv press från LSK i andra halvlek men Syrianska höll undan efter ett mål varje halvlek.

Ljungskile inledde bra och satte press på Syrianska som fick arbeta hårt. Efter en kvart jämnade Syrianska ut spelet och visade upp ett fint passningsspel.

Besim Kunic nådde högst på ett inlägg från Ahmet Özdemirok i den 33:e minuten. Ljungskile press kom av sig och Syrianska styrde spelet.

I andra halvlek var Ljungskile mycket aggressivare och skapade flera målchanser. Johan Patriksson hade ett par lägen men den bästa chansen hade Liridon Kalludra som kom efter paus. Matchens lirare Christian Frealdsson gjorde en fantastisk räddning på Kalludras nick.

LSK fortsatte att pressa intensivt men lyckades inte göra något mål. LSK kom runt på kanterna genom Ryan Miller och Cedomir Zarkovic som kom in i andra halvlek.

Kutshi Kanga gjorde 0-2 på  tilläggstid när LSK målvakt Niklas Svensson drällde med bollen.

LSK tränare Örjan Glans tyckte att spelarna blev för ivriga när de vile avgöra och  menade att de kunde ta det lite lugnare och mer metodiska.

Syrianskas tränare Özcan Melkemichel var mycket nöjd med lagets insats. ”Vi visste att de skulle sätta press på oss men vi klarade det bra ” sa Özcan Melkemichel. Nu har Syrianska klarat kontraktet och kommer att höja målsättningen.

Ljungskile - Syrianska 0-2 (0-1)
M
ål: SFC: Besim Kunic, Kutshi Kanga
Publik: 1031

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".