Rånarna försvunna

Polisen letar inte längre i Bengtsfors efter de båda män som rånade Föreningssparbanken i Dals Långed vid middagstid igår. Vakthavande befäl i Uddevalla säger till Radio Väst att polisen inte längre tror att de finns kvar i Bengtsfors.
Efter det väpnade rånet körde rånarna en av flyktbilarna till Bengtsfors och lämnade den där, förföljda av polisen. Alla utfarter spärrades av ,men trots ett stort polispådrag under eftermiddagen och kvällen hittade man inga spår av några rånare. Därför tror polisen alltså att de kan ha tagit sig därifrån i alla fall. Männen var beväpnade och kom över en stor summa pengar,hur mycket vill polisen inte berätta än- men ingen människa kom till skada vid rånet. Enligt Tord Haraldsson på länskriminalen i Trollhättan har polisen fått in massor av tips som man jobbar med. Bara en av flyktbilarna är funnen, alltså den som hamnade i Bengtsfors, den andra är fortfarande försvunnen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".