Trollhättan

TTELA:s chefredaktör slutar

Chefredaktör Allan Johansson började på tidningen TTELA 1986 och har under årens lopp haft ett antal olika befattningar på redaktionen. Han har varit chefredaktör sedan sommaren 2007.

– Det känns rätt för mig att kliva av nu när ekonomin och upplagan ser bra ut, säger Allan Johansson, som haft en central roll i det synergiarbete som genomfördes i samband med bildandet av Västkustmedia.

– Vissa kapitel är färdigskriva. Vi har genomfört nödvändiga besparingar och lyckats vända TTELA:s upplageras. Kommande kapitel får min efterträdare skriva, säger han.

– Jag uppskattar den insats som Allan Johansson gjort men respekterar hans beslut att sluta, säger Tommy Hermansson, vd för Västkustmedia AB.

Personalen informerades under förmiddagen. Rekryteringen av en efterträdare inleds omgående. Ledningsfrågan för TTELA kommer under tiden att få en tillfällig lösning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista