Information om strukturförslag till cheferna på NÄL idag

Verksamhetscheferna på NÄL har fått en första information idag om vad det detaljerade strukturförslaget för sjukvården innebär.

Igår kväll tog ju regionfullmäktige beslut om inriktningen på sjukhusstrukturen i Västra Götaland och imorgon presenterar utredarna det mer detaljerade förslaget. Men redan idag har sjukhusdirektör Conny Andersson fått en ytlig muntlig presentation av vad det innebär på ett ungefär, säger han till Sveriges Radio Väst. Och han har förmedlat den informationen till verksamhetscheferna på NÄL. Vad det är han har berättat vill han däremot inte säga. Inte heller sjukhusdirektören på Uddevalla sjukhus, Bertil Apelman, vill säga något om detaljerna förrän utredarna har presenterat dem imorgon. Verksamhetscheferna på Uddevalla sjukhus får inte heller fler detaljer förrän imorgon, säger Bertil Apelman.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".