Trollhättan

Kastat glas blev polissak

En glas kastat i ansiktet på krogen, ett lägenhetsbråk där grannen blev inblandad och en misstänkt biltjuv föll på polisens lott i natt.

En kvinna fick skärsår i ansiktet när en man kastade ett glas på henne på krogen Stålverket i Trollhättan i går kväll. Mannen och kvinnan satt tillsammans i baren och blev  efter en stund osams. Då kastade mannen som är i 40-årsåldern ett glas i ansiktet på henne. Nu sitter han gripen hos polisen och ska förhöras så fort han nyktrat till. Kvinnan som fick skärsår fick uppsöka läkarvård.

En granne som ingrep vid ett lägenhetsbråk på Hjortmossen i Trollhättan blev hotad och misshandlad av den bråkande mannen i lägenheten. Grannen fick ta emot både slag i ansiktet och på övriga kroppen. Han blev dessutom hotad och riven. Nu är mannen i lägenheten anhållen misstänkt för olaga hot och misshandel.

Polisen stoppade efter en kort biljakt en ung kille i Vänersborg som misstänktes köra en stulen bil. Killen som är under 18 år - och alltså inte har något körkort - förnekade att bilen var stulen och sa att han bara hade hittat bilnyckeln. Däremot erkände han olovlig körning eftersom han är för ung för att få köra lagligt.

I Uddevalla och Åmål rapporterar polisen om en relativt lugn kväll med fylla ungfär som en vanlig lördagkväll. Längs kusten tog polisen en rattfyllerist i Grebbestad under natten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista