Trafik

Problematiskt när snön slog till

Gårdagens och nattens snöfall har ställt till det på många håll i trafiken. Många avåkningar har rapporterats in och det är fortfarande problem på sina håll.

På länsväg 172 vid Ellenö är det stora problem på grund av det hala väglaget just nu – flera lastbilar har fastnat med stora störningar som följd.

I går kväll och i natt har det också varit många avåkningar, bland annat på riksväg 44 vid Väne Ryr, där en bil med tre personer i fick sladd. En av dem fick föras till sjukhus.

Vid sjutiden på onsdagskvällen krockade två bilar på väg 172 vid Bräcke – även där fick en person föras till sjukhus.

Dessutom meddelar Västsvensk tidningsdistribution att de har stora problem med att komma fram för att dela ut tidningar på andsbygden i hela Bohuslän, Färgelanda, Högsäter och Stigen på grund av att det kommit en hel del snö, 15 centimeter på vissa håll.

Västsvensk tidningsdistribution försöker att komma fram under dagen när vägarna blir fria, men säger att det kan hända att alla inte kommer hinna få sina tidningar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista