Helgens olyckor och brott

Här kan du läsa om vilka brott och olyckor som har rapporterats in till polisen.

Fredag
 19.21 Olycka i Mellerud
En singelolycka med personbil inträffar på E45 vid Erikstad, norrgående riktning. Alla har tagit sig ur bilen. Räddningstjänst och ambulans tillkallas. Inga personskador.

22-tiden Olycka i Åmål
En person har förts till Karlstad sjukhus med lindriga skador efter en singelolycka vid Kasenberg, norr om Åmål.

22-tiden Misshandel i Trollhättan
Efter en fest i Lilla Edet blev två män i 30-årsåldern misshandlade av flera andra personer. Det var när de två männen skulle lämna festen och kom ut, som flera andra personer sparkade och slog dem. Männen har fått lindriga skador. Ingen har ännu gripits för misshandeln.

Lördag
01-tiden Våld mot tjänsteman i Bengtsfors
En drygt 60-årig man från Bengtsfors greps av polisen i går kväll. Anledningen är att han gav sig på ordningsvakterna vid en restaurang i Bengtsfors och slog dem.
Mannen var kraftig berusad och är känd av polisen sedan tidigare.

15-tiden Misshandel i Trollhättan
En kvinna i 25-årsåldern har anhållits efter att ha skurit en manlig släkting i armen. Den 35-årige mannen har förts till sjukhus. Kvinnan misstänks också för narkotikabrott.

Söndag
02.55 Grovt rattfylleri i Strömstad
En 22-årig man greps på Torskholmen utanför Strömstad. Han misstänks för grovt rattfylleri. Eftersom han inte har någon adress i Sverige har han anhållits.

21.30 Misshandel i Trollhättan
En 17-årig kille som kom gående på Karlstorpsvägen mötte ett killgäng och blev attackerad av två av dem. 17-åringen fick ta emot slag och sparkar men fick inga allvarliga skador.

Ca 1.30 Misshandel i Trollhättan
Utanför krogen Backstage gav sig en kraftigt berusad tjej på en annan tjej i 20-årsåldern och drog ner henne i snön och slog och drog henne i håret.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".