Skoob på plats i Strömstad

11.00 Jag är på plats på Hamntorget...

11.15 Första besöktet..

11.30 Jag är med direkt i vårt program Nyhetstimmen och intervjuar...

11.45 Trevliga Anna på Pressbyrån på torget sålde ett par klementiner till mig! Hon tycker om Strömstad, bott här hela livet. Lugn, fin stad som livar upp sig på sommaren.

12.00 Jag träffade en trevlig musiklärare, som berättade om en härlig vinterfestival som äger rum här i Strömstad i början av mars; låter spännande!

12.30 Fick besök av Rolf Karlsson i bussen, som berättade att han och några andra gubbar köpt upp en gammal engelsk segelbåt, Lord Nelson, från 1800-talet som de håller på och renoverar på Orust. Rolf lovade att jag skulle få följa med nån dag och kolla på båten!

12.35 Det är kallt i bussen... tur att solen skiner i alla fall.

13.10 Biffstek, stekt potatis och bearnaisesås. Visst låter det gott? Inget fel på maten i Strömstad!

13.15 Inte så mycket folk som kommer till bussen nu. De har blivit vana vid mig nu, så det börjar sakta men säkert dra ihop sig här!

13.28 Lämnade torget nyss, ska försöka hitta EkoParken! Se om jag kan få syn på några fåglar! Tack alla i Strömstad, för att ni snackade med mig! Vi ses igen!

13.35 Hittade EkoParken, där ett nytt fågelgömsle invigdes i lördags, men det var ingen där. Inte heller såg jag några fåglar. De gömde sig säkert. Med det tackar jag för mig, tack Strömstad för visat intresse och glöm inte - du kan alltid höra av dig om det är nåt du vill berätta! Skoob Salihi, out!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista