Polis

Helgens olyckor och brott

Här kan du läsa om vilka brott och olyckor som rapporterats in till polisen.

SÖNDAG

04.00 Uddevalla, Grov kvinnofridskränkning
En kvinna har anmält att hon blivit slagen av sin sambo inatt. Enligt anmälan ska mannen ha kränkt henne under en längre tid och han har gripits misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

LÖRDAG

23.50 Trollhättan, brott mot knivlagen
En man som omhändertogs för att han var kraftigt berusad visade sig också ha en fällkniv i fickan. Han misstänks för brott mot knivlagen.

23.00 Vänersborg misshandel
En man i 50-årsåldern har gripits misstänkt för att ha misshandlat sin sambo med knytnävsslag mot huvudet.

22.15 Trollhättan, brott mot knivlagen
En man i 45-årsåldern greps på en krog i centrum efter att en vakt upptäckt att mannen bar på en teleskopbatong. Han är misstänkt för brott mot knivlagen.

22.00 Vänersborg, narkotikabrott
En man i 25-årsåldern som är kraftigt narkotikapåverkad omhändertogs av polisen på Torpavägen. Det visar sig att han är efterlyst efter att ha avvikit från ett behandlingshem. Mannen har också en kniv på sig. Han misstänks för Narkotikabrott och brott mot knivlagen.

19.20 Trollhättan, misshandel
Kvinna hotade man med Yxa i Trollhättan. Polisen i Trollhättan har gripit en kvinna i 30-årsåldern som försökt att slå sin man med en yxa. Mannen klarade sig utan allvarliga skador.

17:18 Fjällbacka, rattfylleri
Vid Björkelidsvägen stoppas en bilist som får följa med för provtagning, misstänkt rattfylleri.

15:13 Uddevalla, rattfylleri
På länsväg160 vid Högås stoppas en bilist som får följa med för provtagning, misstänkt rattfylleri.

ca 12:20 Trafikolycka, Åmål
Två bilar krockade på Vänersborgsvägen i Åmål. En av bilarna hade av okänd anledning kommit över på fel sida vägen. Det var två personer i varje bil och två personer fick föras till NÄL. Även en tredje bil var inblandad i krocken.

01:05 Biljakt Vänersborg
En polispatrull upptäckte en 20-årig man i en stulen bil i Lilleskog i Vargön. De försökte få honom att stanna men han valde att försöka köra ifrån polisen. Någonstans i närheten av Grästorp hoppade mannen ur bilen och sprang in i skogen. Men en polispatrull med hundar hann ikapp honom och grep honom. 20-åringen som är känd sen tidigare hos polisen fördes till polisstationen i Lidköping.

00:55 Bilbrand i Munkedal

00.53 Stenungsund, misshandel
Vid restaurang Hamnkrogen blir en kille misshandlad av två personer. En av dessa anträffas i närområdet och tas med till Kungälvs sjukhus för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott. Han kommer att höras med anledning av misshandeln.

00:48 Ny bilbrand i Munkedal
En bil brinner mellan Hällevadsholm och Grind.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".