Stöldräd i Bengtsfors igår natt

De hittills oidentifierad gärningsmännen misstänks ha kommit till Bengtsfors i en bil som stals i Göteborg i förrgår natt. Den bilen påträffades utanför ett hotell i Bengtsfors.

Enligt närpolisbefäl Tore Lomgård ska gärningsmännen gjort inbrott i fem bilar i Bengtsfors under gårdagsnatten och stulit bland annat bilstereor.
Dessutom ska de ha gjort inbrott i en villa och försökt stjäla bilen utanför villan för att forlsa bort stöldgodset. Men troligen så startade inte bilen eftersom man istället stal grannens bil, en röd Wolksvagen Golf, som ännu inte återfunnits.
Dessutom ska gärningsmännen i går morse ha stulit en vit skåpbil som användes för att köra ut tidningar, vilket ledde till att boende i Bäckefors, Dals-Ed och Dals-Långed inte fick någon tidning igår. Den vita skåpbilen påträffades igår förmiddag i skogen utanför Bäckefors. Tidningarna var kvar i bilen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista