Fotboll

Oddevold kvitterade på övertid

0:26 min

För fjärde matchen i rad tappade Skövde poäng i slutminuterna. IK Oddevold som däremot är inne i en positiv trend kvitterade till 2-2 i 92:e matchminuten och var naturligtvis mer nöjda än Skövde över poängen.

Det var avvaktande inledning på matchen men IK Oddevold tog över mer och mer i första halvlek. Nära var pigge Jacob Flingmark i den 15:e minuten som i ett friläge sköt bollen i stolpen.

Men det var Skövde som gjorde första halvleks enda mål. Emil Karlsson kom ensam med Peter Zwetlot Isaksson och sköt bollen mellan benen och in i mål.

Detta gjorde att IK Oddevold kom av sig, annars var Oddevold något bättre i första halvlek även om Skövde inte var helt ofarliga i sina anfall.

I den 50:e matchminuten lyckas Flingmark hålla undan sin back på ett långt högt uppspel, han vänder och spelar snett inåt bakåt och når Mentor Zhubi som enkelt lägger in bollen.

Men Skövde kvitterar redan på nästa anfall efter Sören Ferm fällt en Skövdespelare. Adam Rose´n lade in straffen till 2-1.

Flingmark byts sedan ut mot Ibrahim Tahini, och Ibrahim är den som i 92:e minuten lyckas kvittera. Detta efter en ganska medioker halvlek av Oddevold som dock alltmer lyckades flytta upp spelet under halvleken.

Resultat: 2-2 (0-1)

Publik: 457