Maud Olofsson.
Politik

Centern: "Avgå Maud!"

Efter tio år som partiledare borde Maud Olofsson avgå, det skriver Centerpartiets ungdomsförbund i Nordvästra Götaland i ett pressmeddelande.

Centerpartiet arbetar med en förnyelseprocess och vi behöver även se en förnyelse i ledningen för att få en nytändning i partiet. Det säger Tobias Bernhardsson, distriktsordförande för CUF.

Fråga

Så skriver CUF i sitt pressmeddelande

Vi vill inte vänta längre och en ny partiledare måste ha ordentligt med tid på sig innan valet 2014. Centerpartiet har stämma i september och ett år efter det ska vi anta ett nytt partiprogram. Då är det viktigt att den nya ledningen är med från start.

Maud har varit viktig för Centerpartiet och varit en stor del i Centerpartiets framgångar. Nu är det dock dags för någon ny att leda partiet framåt och lyfta Centerpartiets framgångar ur skuggan av alliansen. 

Vi företräder Sveriges största CUF-distrikt och hoppas att Maud efter 10 år av hårt arbete vill lämna stafettpinnen vidare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".