Helgens olyckor och brott

Här kan du läsa vilka brott och olyckor rapporterats in till polisen.

12.07, lördag Uddevalla, trafikolycka.

I Svälte vid Lanesund i höjd med Bokenäs motorpark körde en personbil i diket på en raksträcka. Två personer sågs lämna platsen till fots. När polisen udnersökte saken visade det sig att bilen var stulen. Polisen kom dit och bilägaren berättade att bilen var stulen. Två personer greps och fördes till polisstationen för vidare utredning.

13.36, lördag Tanum, trafikolycka.

På E6-an inträffade en trafikolycka med bland annat en motorcykel inblandad. En person skadades och avfördes till NÄL.

14.28, lördagGrebbestad, båtbrand

I båthamnen hade en båt börjat brinna. Båten låg bland andra båtar i båthamnen. Räddningstjänsten och polis kom till platsen, och det visade sig vara en torrkokning. Ingen person skadades. I

15.47, lördag. Uddevalla, trafikolycka.

Polisen fick larm om att det inträffat en singelolycka med motorcykel vid Rotviksbro på väg 160. Ambulans, räddningstjänst och polis skickades till platsen. Det visade sig vara en crossåkare som kört omkull på en crossbana vid Rotviksbro och skadat sig.

17:38. Lördag.Bjurhem

Ett träd föll och blockerade E 45-an vid Bjurhem mellan Vänersborg och Frändefors igår eftermiddag.

21:00. Lördag. Lantmannavägen, Trollhättan.

Två personer skadades och fick föras till sjukhus efter ett större bråk på Lantmannavägen i Trollhättan igår kväll. Polisen håller just nu på och undersöker vittnesuppgifter och tar reda på hur allvarliga skadorna är.Det var vid 9-tiden igår kväll som bråket började.Polisen har bland annat tagit ett basabollträ i beslag.

22:00, lördag.Lantmannavägen, Trollhättan.

En yngre man greps sedan polisen fått larm om en trolig drograttfyllerist. När polisen kom till platsen försökte han ge sig iväg, men kunde gripas, och är misstänkt för drograttfylleri.

02.08 söndag. Marstrand

Vid fastigheten Södra Strandverket på den södra delen av Marstrandsön ramlade fyra personer ner från en balkong. Fallet uppskattas av polisen till cirka fyra meter ned till marken. På platsen finns ett rostigt räcke som gett vika. En person fördes till Sahlgrenska och tre personer till Kungälvs sjukhus med befarade rygg-, nack- och huvudskador. En av de skadade blev medvetslös vid fallet. Platsen spärrades av för en teknisk undersökning, och polisen har inlett  en förundersökning med rubricering vållande till kroppskada.

08:28 söndag. Åmål

I hörnet Torggatan och Kungsgatan bröt det ut ett bråk, och en kvinna avfördes med ambulans till NÄL med okända kador. En person greps och fördes till polisstationen för vidare utredning.

10:06, söndag. Väne Ryr.

På riksväg 44 Väne-Ryr har en bil med ett äldre par kört in i mitträcket i riktning mot Trollhättan. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg till platsen