Fotboll

Oavgjort för FC Trollhättan

1:39 min

FCT var i ledningen två gånger men fick bara med sig en poäng mot Rosengård. Matchen slutade 2-2.  Josef Daoud gjorde FCTs båda mål.

Josef Daoud1-0 till FCT i 52:a minuten. Rosengård kom tillbaka och Alvedin Nezirovac kvitterade i den 60:e minuten. Guido Barreyro blev utvisad två minuter senare efter en ful tackling och fick rött kort direkt. Josef Daoud gjorde 2-1 i 86:e minuten. Rosengård kvitterade direkt genom Stefan Ilic en minut senare.

– Så har det sett ut hela säsongen, vi är inte tillräckligt noggranna, säger Josef Daoud. Vi skall inte dra på oss en frispark i det läget, tycker Josef.

I första halvleken hade Rosengård det mesta av spelet och de bästa chanserna på ett svårspelat Edsborg i Trollhättan där regnet gjorde det svårspelat och chansartat.

Rosengårds toppforward Guido Barreyro var farlig och Rickard Johansson fick göra ett par bra räddningar på skott från Barreyro. FCT hade ett jätteläge när Victor Sköld fick ett inlägg mot sin högerkant men fem meter från ett öppet mål sköt han över. Han fick inget bra fäste på den blöta planen. FCTs Johan Lundgren nickade undan en hörna på mållinjen när Rosengård hade två hörnor i rad i slutet av första halvlek när Rosengård pressade på.

FCT kom ut som ett nytt lag efter paus och tog över spelet. Men blev lite bekväma efter 1-0 och Rosengård kom tillbaka och kvitterade.