Helgens olyckor och brott

Här kan du läsa om vilka brott och olyckor som rapporterats in till polisen under helgen.

SÖNDAG

05.06 Strömstad, singelolycka
På länsväg 1052 mellan Flåhult och Norra Buar är det en bilist som kör i diket. Inga personskador.

01:30 Grov misshandel i Trollhättan
Två unga män och en kvinna anhålls, misstänkta för grov misshandel och övergrepp i rättssak. Två av de anhållna är under 18 år. De två män som råkade ut för misshandeln fördes till sjukhus, varav en hade knivskador i ryggen, men är enligt polisen inte så skadad att det är någon fara för hans liv.

LÖRDAG

21:50 Trafikolycka på Orust
Nära Ellös skadades en person, som fick föras till sjukhus för vård, efter ett så kallat streetrace. Två av förarna tappade kontrollen över sina bilar - den ena bilen hamnade i ett dike, medan den andra körde in i ett växthus.

21:20 Misshandel i Ljungskile
En 21-årig man greps av polis misstänkt för misshandel i samband med en fest som spårat ur i Ljungskile igår kväll. Polisen fick larm om ett stort bråk med flera personer inblandade, men ingen person ska ha blivit allvarligt skadad i bråket.

18:00 Brand i Dingle
En villa i Dingle förstördes delvis vid en brand. Villan har tre plan och räddningstjänsten misstänker att elden började i källaren. Ingen skadades i branden.

13:23 Bilkrock i Uddevalla
Fyra personer, varav ett barn, fick föras till sjukhus efter en trafikolycka vid infarten till Uddevalla sjukhus. Olyckan inträffade då två personbilar frontalkrockade i korsningen mellan Fjällvägen och Bävedalsvägen. Det är ännu oklart hur allvarliga de inblandades skador är.

07:30 Båtmotorstöld i Bokenäs
Fem båtmotorer stals, natten till lördagen, från varvet vid Dragsmarks färjeläge på Bokenäset. Polisen har inte några spår efter tjuvarna.