Helgens olyckor och brott

Här kan du läsa om vilka brott och olyckor som rapporterats in till polisen.

Lördag
02:00 Uddevalla, narkotikabrott
En 22-årig kille från Trollhättan misstänks för narkotikabrott. Killen uppträdde påverkat utanför en krog i centrala stan och i hans ficka hittade polisen fyra gram av vad man tror är cannabis.

01:30 Vänersborg, bilbrand
I Vänersborg blev två bilar helt utbrända vid en brand. Vid branden på Kastanjevägen skadades dessutom två andra bilar. Polisen misstänker att bilbranden är anlagd, men man har inga spår efter den eller de som tänt eld på bilarna.

23-tiden Hällevadsholm, misshandel
Två personer fick ta emot sparkar och slag efter att en fest på Bullarevägen i Hällevadsholm urartade. Flera personer ska ha deltagit i misshandeln, men ingen har ännu delgetts misstanke om brott. Offren fick blåmärken och svullnader.

19-tiden Upphärad, trafikolycka
En kvinna i fyrtioårsåldern krockande med en mötande bil när hon skulle göra en vänstersväng på Sjuntorpsvägen. Hon uppgav att hon blivit bländad av solen. Ingen ska ha fått några allvarligare skador.

17-tiden Uddevalla, inbrott
Någon eller några gjorde inbrott på Frisörskolan på Trädgårdsgatan i Uddevalla. Tjuvarna blev troligen skrämda av nåt och försvann innan de hann stjäla nåt.

13:22 Dals-Ed, trafikolycka
På länsväg 164 i riktning mot Billingsfors förbi Stenby i höjd med avfarten till Asslebyn körde en bilist in i ett vägräcke. Kvinnan tog sig till Bäckefors sjukhus för kontroll.

12:43 Trollhättan, rattfylleri
På E45 vid Sylte stoppades en manlig bilist för kontroll. Mannen misstänktes vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

02.36 Vänersborg, rattfylleri
Vid Poppelvägen stoppades en manlig bilist som fick följa med för provtagning, misstänkt rattfylleri.

01.40 Trollhättan, grov misshandel
Vid Karlstorpsvägen blev en yngre man knivskuren i handen vid ett bråk. Han kördes till Uddevalla sjukhus för vård. Den utpekade killen påträffades någon timma senare på Drottninggatan och hämtades till förhör.