Så här stod det på National Electric Vehicle Swedens hemsida i dag tisdag klockan 09:40. Foto: Skärmdump från företagets hemsida.
Saabs konkurs

NEVS skriver om Saab på hemsida

National Electric Vehicle Sweden AB vill köpa Saabs konkursbo och nu har de lanserat en hemsida. Och går du in på företagets hemsida så ser det ut som på bilden här ovanför.

Just nu förhandlas det flitigt i kampen om Saabs konkursbo. Då passar en av intressenterna, National Electric Vehicle Sweden AB, att skaffa sig en hemsida.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom utveckling av elbilar och fordonskomponenter samt därmed förenlig verksamhet, skriver man i verksamhetsbeskrivningen.

– Det är med tanke på den information vi gick ut med i förra veckan, Johan Andersson på Springtime som är presskontakt för NEVS.

Om man går in på företagets hemsida, national-ev.se, står det så här på startsidan:

"SAAB Automobile, Trollhättan och Sverige står för innovationskraft och hög teknologisk kompetens. Inom SAAB Automobile finns ett utbrett engagemang för framtida lösningar inom transportområdet."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista