Ljungskile SK

Kroppsforum bryter avtal med LSK

Ljungskile SK:s skulder hos Kronofogden finns fortfarande kvar. Största delen är skatteskulder, men man har även skulder till Kroppsforum. Något som fått företaget att säga upp sitt samarbete med Ljungskile.

– Vi har sagt upp avtalet från slutet av juli, säger Kroppsforums ägare Jesper Johansson.

-- Vi skulle haft reklam som vi inte har fått, det var egentligen därför vi sa upp avtalet, men betalningshistorierna spelade självklart också in, fortsätter han.

Skulden mot Kroppsforum uppgår till drygt 36 000 kronor. Det är i samband med Ljungskile SK:s matcher och träningar som naprapater från Kroppsforum arbetat med akuta skador och rehabilitering - arbete som Ljungskile SK alltså ännu inte har betalat för. Jesper Johansson beklagar klubbens situation, men är besviken.

-- Att vi som har jobbat med föreningen inte har fått det som är avtalat är ju bara tråkigt. Vi tycker det är kul att jobba med idrott men vi har hoppat av, säger han.

Ljungskile SK:s ordförande Mats Jacobson vill inte kommentera situationen.

Jacob Karlsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".