Ljungskile SK's senaste nyförvärv Nori Mustafi och Tobi Alabi. Foto: Tomas Bader / P4Väst
Superettan

LSK presenterade Mustafi och Alabi

"Very quiet"
1:41 min

När Ljungskile SK bjöd in till pressträff på onsdagskvällen bekräftade klubben att Nori Mustafi och Tobi Alabi nu skrivit på för klubben. Mustafis kontrakt löper till att börja med över tre månader och Alabis kontrakt gäller för två år.

Att det blev Nori Mustafi och Tobi Alabi är inte helt oväntat då det ryktats om dem de senaste dagarna. Nori Mostafi har bland annat spelat i GIF Sundsvall och Tobi Alabi i den engelska championship-klubben Millwall. Alabi är mycket nöjd med hur han blivit bemött i klubben.

– Det är ett bra lag med väldigt bra personer. Det är som en enda stor lycklig familj och alla hjälper varandra, säger Tobi Alabi.

Han säger också att han vill betala tillbaka genom att göra bra saker på planen samtidigt som han konstaterar att det är väldigt mycket tystare i Uddevalla än det London han nu lämnat.

– Det är en stor skillnad, mycket tystare. Men jag är här för att jobba, säger han.

På plats på onsdagskvällen fanns också nya assisterande tränaren Lalo Rojas och huvudtränaren Tor-Arne Fredheim.

Fredheim konstaterade att han inte riktigt är klar med hur laget ska formeras på grund av alla skadeproblemen och de sena nyförvärven, men han ser hoppfullt fram emot premiären.

Fokus på onsdagskvällen låg på det sportsliga, men klubbens ordförande Bosse Fagerberg kunde ändå konstatera att inget nytt har hänt runt LSK:s ekonomiska situation.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".