Foto: Martin Berndtsson/Sveriges Radio

Fredheim laddad för premiär mot Hammarby

"Börjar pirra lite"
5:14 min

På söndag drar Superettansäsongen igång för Ljungskile SK. De möter Hammarby "hemma" fast matchen spelas på Borås Arena. Det har varit en turbulent försäsong med ekonomiska frågetecken, skadeproblem och sena nyförvärv. Men nu är det fullt fokus mot Hammarbymatchen för LSK med tränaren Tor-Arne Fredheim i spetsen.

– Jag är inte riktigt klar med laget, jag har några dagar på mig. Men det börjar pirra lite och det börjar kännas att det närmar sig. Det märks på spelarna och allting med media, säger Tor-Arne Fredheim som ser framemot matchen.

Under försäsongen har det varit mycket strul med skador och spelare som har kommit sent. Laget har haft få spelare i träning.

– Vi börjar friskna till nu så jag är ändå hoppfull inför helgen, säger Tor-Arne.

Många av LSK:s pusselbitar har fallit på plats sent. Och flera spelare i backlinjen har varit skadade.

– Hinner de bara friskna till så vet jag vad de kan sedan tidigare och det är en grundtrygghet med backlinjen. Däremot är mittfältet helt nytt men de har å andra sidan spelat en hel del. Hinner vi sätta taktiken och få några pass till inför helgen har vi stora möjligheter att vara med i matchen mot Hammarby.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".