Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sillbord. Bild: Camila Astorga Díaz/P4 Väst Sveriges Radio.

Bohuslänska köket unikt i sitt slag

Västra Götaland kommer bli en av landets gastronomiska regioner. Det är Västsvenska turistrådet övertygade om. Lotta Nibell Keating som är tillförordnad VD för rådet lyfter i tidningen fram bohuskustens unika skaldjur och viltköket i Dalsland som två anledningar till hennes övertygelse. Och hon nämner också "skaldjursresan" där turisten får göra flera olika saker längs bohuskusten under samma dag som en lyckad satsning som är anpassad efter dagens moderna turism.

Detta skriver GP idag. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".