Ljungskile inför matchen mot Värnamo Foto: Bengt Israelsson/Sverigesradio

Ny förlust för Ljungskile mot Värnamo

Kitic: Vi gör inte mål på våra chanser"
2:33 min

Det blev ingen revansch för Ljungskile hemma mot Värnamo utan en ny förlust nu med 1-2. LSK förde matchen tills Värnamo tog ledningen på en frispark en bit i andra halvlek. När Värnamo ledde med 0-2 så missade Jonas Lindberg en straff för LSK. Robert Bagger hade ett skott i stolpen innan David Johannesson reducerade. Det var inte LSK:s kväll.

David Johannesson reducerade till 1-2 när det återstod fem minuter.
Jonas Lindberg missade en straff utan fart och kraft och Värnamos målvakt gjorde en fin räddning. Det är inte LSKs kväll.

– Det kändes bra i första halvlek vi hade allt i våra händer. Men vi missar för mycket vi måste göra mål säger Aleksandar Kitic. Vi spelade bättre än senaste men vi måste göra mål så det blir tufft.

Dzenis Kozica ökade till 0-2 efter en snabb omställningen. Sebastian Göransson skruvade in en frispark och gav Värnamo, ledningen 0-1 fem minuter in på andra halvlek. LSK hade bara tre man i muren och gav utrymme för frisparksmålet.

Peiman Eliassi hade LSK bästa chans när han försökte att skjuta över Värnamos målvakt Björn Åkesson. Värnamos bästa chans kom efter en frispark där tre spelare var nära att forcera in bollen. Ljungskile hade det mesta av spelet och hade ett par hyfsade chanser men var uddlösa framför mål.

Ljungskile-Värnamo 1-2 (0-0)

Mål Värnamo:  Sebastian Göransson, Dzenis Kozica
LSK: David Johannesson
Varningar LSK: Niclas Andersen, Sandep Mankoo, Luka Mijaljevic
Publik: 1 012

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".