Tor-Arne Fredheim tror på jämn match. Foto: P4 Väst

Gott självförtroende i LSK inför kvällen

0:42 min

Ikväll ställer sig LSK på bortaplan mot Assyriska som ligger två placeringar före i Superettan. Men underläge i tabellen har inte hindrat LSK på sistone. Så här säger tränaren Tor-Arne Fredheim om det nyvunna självfötroendet från de två senaste matcherna.

– Det var ju Hammarby borta och Falkenberg borta. Två lag som ligger framför oss i tabellen och vi såg att vi kan matcha dem och vi ser att vi kan vända underläge senast mot Falkenberg. Så inför en svår bortamacth mot Assyriska så är det nog viktigt att ha med sig självförtroendet. Att ha vunnit mot två så pass starka lag stärker oss ju givetvis, säger Tor-Arne Fredheim.

Så vad tror du om kvällen match?

– Jag tror att det blir en jämn match, precis som förra året. Matchöppningen är särskilt viktig idag. De är väldigt bra i matchöppningarna men bara vi är med den första kvarten så har vi stora chanser att ta poäng.

Oskar Lodin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista