IFK Uddevalla åkte på storstryk

2:58 min

IFK Uddevalla fick en rejäl uppläxning när man gästade Carlstad United i söndags eftermiddag. Matchen slutade hela 4-0 i hemmalagets favör.

Och gästande IFK Uddevalla fick det svettigt redan från början. När matchuret tickat upp till tolv minuter höll sig den före detta Ljungskilespelaren Gzim Istrefi påpassligt framme och satte 1-0 till Carlstad.

- Det var ett lite onödigt baklängesmål, men annars tycker jag vi gör en okej första halvlek och ligger rätt i positionerna, säger Mats Johansson, lagkapten i IFK Uddevalla.

I den andra fick IFK en riktig mardrömsstart. Från den 51:e minuten gjorde Carlstad tre mål på nio minuter och dödade matchen.

- Det gick för snabbt där och efter det blev det en helt annan match. Jag är jättebesviken, det är inte okej att åka hit och förlora med 4-0. Men det är bara att ta nya tag, säger Johansson.

Simon Löfving
simon.lofving@sverigesradio.se

Carlstad United BK - IFK Uddevalla 4-0(1-0)

MÅL Carlstad: 1-0 (12) Gzim Istrefi, 2-0 (51) Bastian Rojas Diaz, 3-0 (55) Simon Molander, 4-0 (60) Gzim Istrefi.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista