Halv match blev mardröm för Melleruds IF - åker ur division tre

4:26 min

Matchen Mellerud IF mot Kärra Klareberg återupptogs i går där den avbröts en vecka tidigare på grund av regn. Då ledde Mellerud med 3-1. Efter de återstående 46 minuterna hade motståndarna fått i fyra mål.

– Det är helt osannolikt, jag har aldrig varit med om det, säger Melleruds tränare Issa Daod om den otippade vändningen.

Matchen började med ett inkast och första halvlek spelades i bara tre minuter innan domaren blåste av för halvlek. Men i de tre minuterna hade Kärra redan fått in ett mål och andra halvlek lyckades få in ytterligare fyra mål. 

Slutresultatet blev 5-3 till Kärra Klareberg och Mellerud åker ur division tre.

Vad hände?

-- Det är jättesvårt att analysera, jag har funderat hela natten och knappt fått någon sömn. Men sådan är fotboll ibland. En förklaring kan vara att man inte klarar av pressen, man vet att man är på väg ner och klarar inte av pressen och får en mental kollaps helt enkelt, säger Melleruds tränare Issa Daod.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista