1 av 4
Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
2 av 4
Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
3 av 4
Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
4 av 4
Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix.

BILDEXTRA: Här letar polisen efter fler kroppsdelar vid Saltö

2:24 min

Polisen och Kustbevakningen är i dag på plats vid Saltö i Strömstads kommun för att leta efter kroppsdelar från den man över 40 år som misstänks ha styckmördats.

I går kom polisen med beskedet att likdelarna som hittats i ett paket vid Saltö söder om Strömstad kom från en man. Nu har man ringat in åldern något.

– Det är en minst 40 år gammal man, men vi vet inte vem det är än, säger Thord Haraldsson till P4 Väst.

Polisen har nu jämfört mannens tänder, men de matchar inte någon av de personer som har anmälts saknad sedan 2011 i Sverige.

– Vi jobbar med polisen i Norge, säger Haraldsson

Polisen och Kustbevakningen dyker under dagen för att leta efter fler kroppsdelar, eftersom vissa saknades.

– Vi har än så länge inte hittat något som är intressant för utredningen, säger Haraldsson vid 13-tiden till P4 Västs reporter på plats på Saltö.

Vid platsen där paketet hittades på 14 meters djup, ligger en båt från Kustbevakningen och över Saltö och de närliggande öarna har en polishelikopter flera gånger flugit. Polisen har även letat på land.

Vet du mer? Har du film eller bilder?

Hör av dig till P4 Väst på 0522-67 00 25 eller genom att mejla nyheter.vast@sverigesradio.se. Du kan alltid vara anonym.

Du kan också lämna information anonymt via vår krypterade tjänst #link=352535#.

Styckad kropp vid Saltö

Paketet med den styckade kroppen hittades av en sportdykare utanför Saltö i Strömstads kommun 7 september 2013. När paketet undersöktes på bårhuset i Uddevalla 9 september visade det sig innehålla en styckad kropp. Polisen utreder det hela som ett misstänkt mord. 18 september fick polisen en identitet på den mördade mannen. Han är 64-årig man från Landvetter som varit försvunnen sedan i somras. Mannen har suttit i fängelse för mord på sin fru.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista