De här fiskedragen satt på paketet som hittades i havet vid Saltö. I paketet hittades senare delar från en styckad kropp. Foto: Polisen.

Här är fiskedragen som satt på paketet med kroppsdelar

Polisen släpper nu en bild på de tre fiskedrag som satt på det paket med likdelar som hittades vid yttre Vattenholmen utanför Saltö i lördags.

Polisen efterlyser fiskare som har fått bottennapp utanför Saltö eftersom det i paketet med det styckade liket hade fastnat tre drag, som polisen tror är makrilldrag.

– Flera fiskare har hört av sig, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson till P4 Väst.

Han säger att man nu hör personerna, men han vet inte vad det har gett ännu.

Styckad kropp vid Saltö

Paketet med den styckade kroppen hittades av en sportdykare utanför Saltö i Strömstads kommun 7 september 2013. När paketet undersöktes på bårhuset i Uddevalla 9 september visade det sig innehålla en styckad kropp. Polisen utreder det hela som ett misstänkt mord. 18 september fick polisen en identitet på den mördade mannen. Han är 64-årig man från Landvetter som varit försvunnen sedan i somras. Mannen har suttit i fängelse för mord på sin fru.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".