Många olyckor i trafiken

Snön har ställt till det ordentligt under det senaste dygnet, och det har varit många trafikolyckor som orsakats av snö och halka.

Den som ställde till störst problem i trafiken var nog den som intäffade på Uddevallabron vid elvatiden igår kväll. Det var en lastbil som välte i södegående riktning, på bron och körde ner en rejäl bit av av vajerräcket på mitten av vägen.

Det väldigt halt på bron, och bärgningsarbetet höll på under flera timmar. Vägen var fullt framkomlig först vid tretiden på natten. Ingen människa kom till skada.

Vid halvniotiden körde en person in i ett räcke i Mulltropsrondellen utanför Trollhättan. Föraren, en man i 35-årsåldern,  klarade sig oskadd, men polisen upptäckte att han saknade körtkort, så nu är han misstänkt för grov olovlig körning.

I Bengtsfors, i området Majbergsdal,  gick en bil av vägen och hamnade på taket på taket igår kväll.

Åå E6-an på Oppenmotet vid Tanumshede körde en personbil in i mitträcket, igår eftermiddag, och  på  E45-an vid Edsleskog var det också en bil som  körde av vägen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista