Miljonregn över Skåpafors

0:28 min

67 glada Skåpaforsbor, i Bengtsfors kommun, fick dela på 4,89 miljoner kronor när det kritiserade Postkodlotteriet hälsade på med storvinsterna.

En av de två som vann miljonen är Marcus Henriksson som trodde att det var en helt vanlig dag på jobbet när ett helt kamerateam kom in och frågade efter honom.

– Då blev jag väldigt, väldigt nervös. Vem hade tanken på att det skulle vara de som kom. Det förstod jag först senare när jag fick prata med Magdalena Graaf och se det första guldkuvertet, säger han.

Vad kände just där och då?

– Då var jag väldigt nervös, jag var helt tom och jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Nu när jag har landat så känns det väldigt bra faktiskt. 

Postkodlotteriet har den senaste tiden fått utstå massiv kundkritik och det gjorde att man backade och ställde in en extra dragningen.

Postkodlotteriet hade tidigare meddelat sina kunder att det automatiskt skulle dra 160 kronor från kundernas konto för en "semesterjackpott".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista