Peter Sundblad och Elisabeth Cederblad fick sätta punkt för det allra sista Nyhetstimmen i dag. Foto: Susanna Wictorzon/Sveriges Radio.

Ny tablå i P4 Väst efter OS

0:43 min

När dramatiken, hjältarna och högtidsstunderna från OS i Sotji är färdigskildrade om några veckor, blir det ett delvis nytt P4 Väst som du möter som lyssnare.

Två av våra program försvinner som självständiga program; dels Nyhetstimmen mellan klockan 11 och 12, dels Melodiradion mellan klockan 12 och 13.

I stället förlänger vi P4 Morgon till klockan 10, och det följs sedan av P4 Förmiddag mellan klockan 10 och 13.

Men själen i vårt program Nyhetstimmen ska inte försvinna utan tvärtom förstärkas.

Under hela tiden mellan 06 och 13 kommer vi att ge dig dagens mest intressanta ämnen, de heta personerna för dagen  och nyhetsuppdateringarna när nyheterna precis har hänt, och inte minst lyssnarnas reaktioner på dagens intressanta ämnen. Och vi ska hela tiden förklara för dig vad det som just hänt betyder för just dig och för samhället i stort.

Men vi håller fortsatt hårt i våra externa profiler som Jan Uddén och Peter Hilton, som givetvis kommer att vara med oss in i denna förändring. Intressanta personer ska förstås också få prata till punkt .

Så välkommen till ett lite annorlunda P4 Väst när OS-elden i Sotji har släckts!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista