Morgan Larsson från Christer i P3, blev chockad över lyssnarnas starka reaktioner när man igår berättade att programmet ska läggas ner vid årsskiftet. Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nytt program för Morgan och Christer

Den 3 mars är det äntligen dags för Christer Lundberg och Morgan Larsson, från Trollhättan, att äntra etern i P3 med nya programmet Christer och Morgan rapporterar - en timme innan sex.

De som saknat Christer och Morgans stämmor i etern behöver snart inte vänta längre, måndag den 3 mars är de tillbaka med nya programmet Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex.

Det kommer att vara ett underhållande och personligt aktualitetsprogram som ska göra vardagen lite mer uthärdlig.

Det kommer bli något skruvat, sjukt, skrattretande, häpnadsväckande eller gripande att lyssna på i bussen hem från skolan, eller när man lagar mat med ungarna hängande som bananklasar omkring sig.

En skön edge till läxläsningen och en extra krydda i matlagningen, helt enkelt.

– Det ska bli roligt att göra något där vi kan ta ut svängarna lite mer, samtidigt som vi också för in aktualiteter i det hela. Christer och jag har ju ganska speciell smak när det kommer till vilka aktualiteter vi fascineras av. Något som kommer att märkas, säger Morgan i ett pressmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista