Många ville gå med i Publiknätverket under Solid Sound

Intresset för P4 Västs tält på Solid Sound i helgen var stort. Förutom tävlingar och quiz kunde man anmäla sig till Publiknätverket, något som många valde att göra.

Vill du också dela med dig av dina kunskaper till radion? Anmäl dig här.

Över 50 nya anmälningar blev resultatet efter mötet med många nya och gamla P4 Väst-lyssnare vid helgens musikfestival Solid Sound där P4 Väst var på plats.

Det innebär att Publiknätverket nu har över 400 medlemmar.

– Det är otroligt bra! Varenda person som är med i Publiknätverket är betydelsefull för en tätare kontakt mellan radion och lyssnarna. Vi vill ha en radio skapad tillsammans med de människor som finns i vårt område, säger Cajsa Vingros Carlson, publikredaktör på P4 Väst.

Publiknätverket används i det dagliga arbetet på P4 Väst. Dels genom att lyssnarna skickar in tips och åsikter, men också genom att lyssnarna kan bidra med sina tankar och kunskaper.

– Varje dag möts vi av nya ämnen att ta oss an. Vi hör om nya beslut som tas och händelser som skett. Genom Publiknätverket kan vi snabbt få tag människor som berörs av detta. Lärare, lastbilschaufförer, matfantaster, alla berörs eller kan något som vi inte kan berätta om utan lyssnarnas erfarenheter och åsikter, säger Cajsa Vingros Carlson.