1 av 2
Bandy IFK Vänersborg - Edsbyn Foto: Elliot Ohlén/ Svergies Radio
2 av 2
IFK Vänersborg jublar okt -14 Foto: Elliot Ohlén/Sveriges Radio

Oavgjort i premiären för IFK

Joakim Hedqvist: Det känns som rättvist
1:22 min

Vänersborg skall vara nöjda med 4-4 hemma mot Edsbyn. Det var ingen bra match utan mycket premiärnerver. IFK var i ledningen med 3-2 och 4-3 men Edsbyn hade de mesta chanserna.

Nyförvärvet Mikko Lukkarila gjorde sitt första mål i IFK tröjan efter 42 sekunder. Edsbyn var det bättre laget och vände till 2-1. En hörna och en straff i mål för IFK gjorde att hemmalget var i pausledning med 3-2. Andra halvlek var lik den första med där Edsbyn var det bättre laget. Joakim Hedqvist gjorde sitt andra straffmål till 4-3 ledning för IFK. Edsbyn kvitterade till 4-4. Det

Det var lång ifrån en välspelad match där den den stora publiken på 2 469 personer fick ser mer kamp än bandyunderhållning.

- Tråkigt att tappa poäng hemma när vi leder med 4-3, säger Joakim Hedqvist. Det var en riktig dålig bandymatch känns det som, säger Joakim. Vi behöver upp många snäpp i vårt passningsspel, menar Joakim. Vi har moral i laget men mycket att jobba på.

Vänersborg-Edsbyn 4-4 (3-2)

MÅL IFK: Joakim Hedqvist 2, Mikko Lukkarila, Martin Röing
EIF: Simon Jansson 2, Oscar Wikblad, Mattias Larsson
Publik: 2 469

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".