Bild på Tor-Arne Fredheim, tränare för Ljungskile SK. Foto: Peter Olsson/Sveriges Radio
Tor-Arne Fredheim. Foto: Peter Olsson/Sveriges Radio

Åtvidaberg vill ha LSK:s Fredheim

Ljungskile SK:s tränare Tor-Arne Fredheim är eftertraktad efter den lyckade säsongen. Enligt corren.se är det allsvenska Åtvidabergs högsta önskan att ha Fredheim som tränare.

För någon vecka sedan sa Tor-Arne Fredheim till P4 Väst att han har ett år kvar på sitt kontrakt med Ljungskile och att han tänker stanna, men nu är han mer kryptiskt.

– Jag sitter med ett gällande avtal för 2015. Det är det jag vet, och det jag har att förhålla mig till just nu. Blir det förändringar, så blir det, säger han till tidningen.

Ljungskile SK håller just nu på att sätta samman truppen för nästa säsong. I går hade tränare Tor-Arne Fredheim samtal med tre helt nya spelare, men vilka spelare det är vill han inte gå in på just nu.

Dessutom har man lämnat kontraktförslag till klubbens egna spelare, men huruvida det är någon mer än Dominic Furness som inte får förlängt, är inget Fredheim vill gå ut med nu.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".