1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

De rånade butiken i Vänersborg

Polisen vill ha hjälp att hitta de personer som rånade en butik i Vänersborg förra veckan. Därför släpper man nu bilderna från butikens övervakningskamera.

Nu tar polisen hjälp av allmänheten för att gripa de personer som rånade en närbutik i Vänersborg förra veckan. De hotade butiksbiträdet med en kofot och hammare och glömde sedan kvar hammaren.

Vid rånet kom de över cigarretter och pengar samt en mobiltelefon.

Rånarna var maskerade och har alltså ännu inte griptis. Men det fanns en övervaknignskamera i butiken som filmade rånet. Nu hoppas polisen att nån ska känna igen rånarna.

Har du tips, ring polisens växel 114 14.

Fakta om rånet

Rånet startade klockan 20:54 onsdagen 13 november och pågick i cirka tre minuter. Butiken som rånades ligger på Kyrkogatan 30 i Vänersborg och heter ”Elvis närbutik”.

Rånarna kom från Kronogatan och försvann åt samma håll.

Signalement på rånarna

Gärningsman 1: Ca 190 cm lång. Lite eller inget hår på huvudet. Svarta byxor och vit huvtröja med svart tryck över vänster bröst och ett stort tryck på ryggen med siffrorna 76.

Gärningsman 2: Ca 175 cm lång. Mörka byxor och mörk glansig jacka med huva. Täckt ansikte.

Gärningsman 3: Ca 170 cm lång. Svarta Adidasbyxor med vita revärer på sidorna. Mörk jacka med manchesterliknande ränder över axelpartiet. Delvis täckt över ansiktet  med något grönsvart material.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".