Foto:  Mats Andersson, meteorolog på SMHI och Rebecka Gyllin, programledare för Solklart. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
Mats Andersson, meteorolog på SMHI svarar på dina frågor i direktsändning och Rebecka Gyllin är programledare för Solklart. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio

Ring till Solklart – meteorologens svar på allt mellan himmel och jord

Meteorologen Mats Andersson på SMHI svarar idag klockan 12.00 på dina frågor om väder i P4. Chatten öppnar efter programmet.

Ring på telefonnummer 099-11080. Slussen är öppen från 11.30.

Den erfarne meteorologen Mats Andersson på SMHI har i många år delat med sig av sin kunskap på både SR och SVT och idag besvarar han dina frågor i det direktsända programmet.

– Det är med skräckblandad förtjusning jag kastar mig ut i en timmes direktsändning , men jag ska göra mitt bästa för att ge bra svar på lyssnarnas frågor, säger Mats Andersson som sänder programmet tillsammans med Rebecka Gyllin som är programledare.

Programmet direktsänds mellan klockan 12.03 och 13.00 på nyårsdagen. Chatten öppnar strax efter klockan 13.00.

Programmet återkommer till påsk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".