Marcus Pallvid Foto: Cajsa Vingros Carlson /Sveriges Radio P4 Väst
Marcus Pallvid Foto: Cajsa Vingros Carlson /Sveriges Radio.
Publiknätverket

Hemliga gästen Marcus Pallvid: Allt är möjligt

"Tränade ett 8-timmarspass för att göra oss av med julmaten"
6:02 min

26-åriga Marcus Pallvid är göteborgaren som flyttade till Trollhättan för studier, men blev kvar när han fick jobb på Drivhuset. Dessutom är han en hejjare på att träna inför leriga lopp.

Marcus Pallvid är dessutom medlem i Publiknätverket, gå med och berätta om dig själv du också!

Marcus Pallvid bor i sin lägenhet i Trollhättan och efter jobbet (som han ser som en hobby) spenderar han fritiden med att vara föreningsaktiv i Musicstreet samt att träna. Favoritträningsformen är crossfit och just nu förbereder han sig själv för årets utmaningar i form av hinderbanelopp.

– I julas genomförde jag och mina kompisar ett 8-timmars träningspass för att göra oss av med julmaten, vi gjorde 1 000 utfallsteg bland annat, säger Marcus Pallvid.

Just nu tränar han inför inte mindre än fyra Toughest-lopp, som går ut på att man springer genom en åtta kilometer lång hinderbana som kan innehålla allt från väggar att klättra över till lera att bada i.

Med ett tacksamt arbete med många entreprenörer i sin närhet hamnar han ofta som sidekick olika projekt: Allt från hemmafixeri, en schysst middag till något mer kreativt som en filminspelning eller ihopmålandet av en tavla.

På måndagar bjuder Cajsa eller Jimmie in en hemlig gäst, som kollegan inte får veta något om innan intervjun, och här nedanför hittar du fler hemliga gäster.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".