Kristan Karlsson sträcker sitt racket efter bordtennisbollen under första semifinalen i bordtennis mot Kinas Xu Xin i Swedish Open Championships (SOC). Foto: Marcus Ericsson/TT
Kristian Karlsson under första semifinalen i bordtennis mot Kinas Xu Xin i Swedish Open Championships (SOC). Foto: Marcus Ericsson/TT

Kristian Karlsson besviken – trots stor framgång

Kristian Karlsson: Tungt, inte sättet man vill förlora på
0:29 min

Trollhättebördige bordtennisspelaren Kristian Karlsson blev i går förste svensk på 14 år att nå semifinal i bordtennisturneringen SOC. 

Karlsson blev utklassad i semifinalen av den kinesiske världstrean Xu Xin i fyra raka set i singelsemifinalen, och var mycket besviken efter förlusten.

– Det är fantastiskt kul att få till det så bra som vi fick det här hemma på SOC, alla svenskar spelade jättebra. Fråga mig om två dagar så kommer jag att vara väldigt nöjd med den här turneringen. Nu känns det mest jobbigt att man förlorade på det sättet man gjorde, säger Kristian Karlsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".