Ljungskile förlorade första matchen med nya tränaren

3:55 min

Ljungskile SK förlorade första matchen med Zoran Lukic som tränare borta mot Örgryte med 3-1 och LSK ligger kvar under nedflyttningsstrecket i fotbollens Superetta.

Det var två lag i stort poängbehov som möttes på Gamla Ullevi i Göteborg och Örgryte kunde ta ledningen när en knapp halvtimme var spelad genom William Atashkade och det resultatet stod sig halvleken ut.

I den andra akten och framförallt sista halvtimmen förändrade nya tränaren Zoran Lukic vissa detaljer i Ljungskiles spel, bland annat gick han över till att spela 4-3-3.

Trots det så lyckades Örgryte öka på sin ledning till 2-0 innan Jakob Olsson reducerade i 90:e minuten, på tilläggstid fastställde ÖIS slutresultatet till 3-1.

– Den här matchen kommer jag lägga åt sidan, men det var viktigt för mig att se mina spelare och hur de agerar i olika situationer, sa Lukic efter matchen.

Örgryte-Ljungskile 3-1 (1-0)

Mål ÖIS: William Atashkade, George Mourad, Dardan Mustafa.
Mål LSK: Jakob Olsson.
Varningar ÖIS: William Atashkade, Hannes Sahlin.
Varningar LSK: Egzon Binaku, Jakob Olsson.
Publik: 1901.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.