Bråk och fylla

Sommar sol VM i motorcross i Uddevalla, Festival i Bengtsfors och kanalyra i Mellerud det betyder många fylleslag under den gångna natten rapporterar polisen.

I Uddevalla drog stora gäng runt centrum med supporters från VM i Motorcross på glimmingen och skapade oreda.

Polisen rapporterar om en otrevlig stämning på stan där det kastades glasflaskor mot både allmänheten och polisen utan urskiljning.

Polisen hade full upp med att hålla isär de olika gängen. En polisbil slogs sönder. 

4 personer omhändertogs för fylla en för störande av den allmänna ordningen och polisen räknar med att det under lördagen kommer in fler anmälningar om skadegörelse och misshandel från natten.

Vid Bengtsforsfestivalen var det också mycket fylla. Tre ungdomar, 14, 16 och 17 år gamla fick om händertas för fylla och överlämnas till sina föräldrar.

En man misshandlades i ett bråk på Centrumvägen. Han kördes med ambulans till vårdcentralen i Bäckefors med en ögonskada.

Och på Kanalyran i Mellerud omhändertogs en person för fylleri och en annan för störande av ordningen och på lördagsmorgonen greps en misstänkt rattfyllerist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista