Fotboll Ljungskile Peiman Eliassi
Peiman Eliassi Ljungskile SK Foto: Gustav Johansson/Sveriges Radio

Eliassi självkritisk efter förlust

Eliassi: Vi bjöd in dem i matchen
2:32 min

Peiman Eliassi var på söndagen tillbaka i välkända trakter, men han och lagkamraterna i Oskarshamn tvingades lämna Rimnersvallen som förlorare.

Eliassi, som i somras lämnade Ljungskile för att återvända till Småland, gjorde lagets enda mål, som innebar 1-2 i den 71:a matchminuten. Oddevold kunde dock snabbt göra 3-1 genom Robin Jansson. Det blev också slutresultatet.

– Man ska vara ärlig och säga att vi bjöd in dem i matchen, tidigt i första och tidigt i andra halvlek. Det blev psykologiskt jobbigt att släppa in så billiga mål, säger Peiman Eliassi.

Han var också kritisk när det gällde hans egen prestation, som bland annat innehöll ett stolpskott och ett avslut som smet tätt över.

– Jag borde ha gjort minst två mål. Stolpskottet kunde lika gärna ha gått in, sån är ju fotbollen ibland, men vid den andra chansen borde jag ha gjort mål alla dagar i veckan.

På grund av förlusten är Oskarshamn kvar i division 1-tabellens nedre regioner. Oddevold tog däremot ett skutt därifrån och befinner sig, åtminstone för tillfället, på relativt säker mark.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".