Ljungskile SK:s Hannes Stiller. Foto: Elliot Ohlén/Sveriges Radio.
Ljungskile SK:s Hannes Stiller. Foto: Elliot Ohlén/Sveriges Radio

Hannes Stiller lämnar Ljungskile

Hannes Stiller: Ekonomin har varit belastande
0:51 min

Hannes Stiller har sagt upp sig som klubbchef i Ljungskile SK. Något som Stiller själv bekräftade till P4 Väst under fredagen.

Ljungskile får se sig om efter en ny klubbchef. Hannes Stiller har nämligen sagt upp sig från den roll han haft sedan i maj 2016.  

– Det stämmer. Vi ska precis ha skickat ut en pressrelease om att jag slutar, säger Hannes Stiller till P4 Väst vid 11-tiden under fredagen.

Den 1:a oktober gör Hannes Stiller sin sista arbetsdag för LSK.

– Men jag kommer att vara behjälplig under slutet av säsongen, säger Hannes Stiller som just nu inte vet hur hans fotbollsframtid ser ut. 

Erland Holmdahl, ordförande för LSK, beklagar att Hannes Stiller lämnar klubben men säger att det inte kom som någon nyhet. 

– Hannes väljer att lämna själv och gå vidare. Vi håller på att titta över hela organisationen just nu, säger han och fortsätter:

– Sen är det ett faktum att vi har en tuff ekonomisk situation och att Hannes inte har kunnat jobba så offensivt som han vill. 

Hannes Stiller spelade i IFK Göteborg mellan 2009 och 2013 och gick sedan till LSK i superettan där han lade skorna på hyllan 2016. 

Ljungskiles herrlag ligger just nu pyrt till i division 1 södra. Med sju omgångar kvar har de tre poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".